1op1 coaching

Alles draait om balans. In je voeding, je leefstijl en je hormonen. Als 1 hiervan uit balans is, voelt dat niet lekker. Met een chronische ziekte zoals endometriose is er vaak een totale disbalans.

Is dit herkenbaar voor je?

 • Je hebt weinig energie
 • Je bent vermoeid
 • Je hebt vaak last van je buik
 • Je hebt last van je darmen
 • Je hebt rugklachten
 • Je bent prikkelbaar 
 • Je voelt je soms best onbegrepen
 • Je voelt je daardoor soms eenzaam
 • Je bent aan het struggelen met de endometriose

Ik help je hierbij! Ik laat je met 1 op 1 coaching zien dat je met een gezonde leefstijl weer lekker in je vel zit, de balans terug krijgt en dat jij je leven niet laat leiden door de endometriose.

Bij de chronische ziekte endometriose heb je te maken met laaggradige ontstekingen. Deze zijn van lage intensiteit. De ontstekingen worden continue getriggerd en je lichaam probeert zich te verdedigen. Waardoor het schade aanricht zonder dat je het door hebt. De ontstekingen staan op een laag pitje, maar gaan continue door en wordt het chronisch. Meerdere factoren hebben invloed op deze laaggradige ontstekingen zoals voeding, stress en leefstijl. Hierdoor ontstaat er o.a. een zwakker immuunsysteem en neemt het lichaam minder voedingsstoffen op dan een gezond persoon. 

Samen met jou ga ik uitgebreid kijken naar je voedingspatroon en je leefstijl. Daarbij maak ik ook gebruik van de EMB test. Op deze manier kan ik jou heel gericht advies geven en komen we veel sneller tot de kern. Ik kijk naar jou als persoon, naar het geheel. Mindset, voeding, beweging en zelfzorg zijn hierin heel belangrijk en daarnaast ook suppletie. 

Je gaat:

 • Concreet en doelgericht aan de slag met jouw gezondheid
 • Het positieve verschil merken in je gezondheid
 • Je energieker en fitter voelen
 • Je weet welke voedingsmiddelen jou energie geven en welke niet
 • Worden eventuele tekorten weer aangevuld en herstelt
 • Je leeft bewuster
1 op 1 coaching

Wie is Naomi?

Ik ben een doorzetter en een warme sterke vrouw die gek is op eten. In 2016 kreeg ik de diagnose endometriose en zag mijn leven er anders uit zoals nu. Ik had veel pijn en kreeg al jaren te horen dat mijn onverklaarbare klachten ‘erbij’ hoorden. Hierdoor was ik ook best hard voor mezelf geworden en vrij gesloten. Dat een tweede kinderwens niet vanzelfsprekend is, heb ik aan den lijve ondervonden en zo viel ik vanuit het niets in de medische malle molen om vervolgens door te gaan met een IVF traject. 

Na mijn eerste kijkoperatie kreeg ik te horen dat ik de chronische ziekte endometriose had én de kinderwens nihil was. Dat kwam binnen. Maar al vrij snel ging ik op onderzoek uit. Er ging een knop om met de vraag; ‘Wat kan ik er zélf aan doen?’ Ik heb de laatste jaren geïnvesteerd in mijn gezondheid én mezelf. Dit doe ik nog steeds en het is de beste investering als je een chronische ziekte hebt. Het heeft werkelijk waar mijn leven positief veranderd en ik leef nu vrijwel klachtenvrij. Als orthomoleculair voeding en leefstijl coach wil ik jou hier ook graag bij helpen! 

Ik weet hoe het voelt om een endobelly te hebben, hoe het is om krom te liggen van de pijn tijdens je menstruatie, je zo hevig vloeit en de deur niet uit kan, gek wordt van die rugpijn en uitstraling naar je benen, darmproblemen, de ongemakkelijkheid, je niet begrepen voelen, maar ook hoe het voelt om dit alles om te buigen. Positief te zijn, te kijken naar de mogelijkheden en je niet te laden leiden door een chronische ziekte. 


Naomi kan goed uitleggen wat endometriose met je doet en wat je zelf kunt doen aan je voeding om je beter te voelen. Als het nodig is, gaat ze dieper op een onderwerp in.
Ze geeft je echt het gevoel dat je er mag zijn.


Jeske

Het heeft mij doen inzien dat ik niet de enige ben en dat ik er zelf veel aan kan doen om ‘gezonder’ te worden.

Lianne

1 op 1 coaching

Back in Balance – Boost

Zit je al behoorlijk on track met je gezonde leefstijl, maar blijven er een paar vage klachten die je graag aan wilt pakken? Heb je toch nog het gevoel dat je voor een bepaalde voedingsstof gevoelig bent of wil je graag weten waar jou tekorten liggen betreft vitamines en mineralen? Dan is ‘Back in Balance – Boost’ wat voor jou! Het begint met een vragenlijst die je van mij krijgt opgestuurd en deze stuur je weer terug voor het het intake gesprek. Tijdens het intake gesprek nemen we deze uitgebreid door zodat ik goed jouw gezondheid in kaart kan brengen, en nemen we de EMB test af. 3 á 4 weken later krijg je een vervolg consult. Met de uitslag van de test kan ik jou nog beter gericht advies geven met een persoonlijk plan van aanpak. Waar je vervolgens zelf doel bewust mee aan de slag gaat. Na 4 weken volgt er nog een korte follow-up.

Back in Balance – Basic

Voel je je een beetje ‘lost’ en weet je niet waar je moet beginnen? Dan gaan we samen een basis opbouwen zodat je vandaaruit verder kan. Met een vragenlijst, het intake gesprek + de EMB test, krijg jij een persoonlijke advies op maat. Ik kijk naar het geheel en naar jou als persoon. Het advies neem je mee en hier ga je aan werken. 1 x in de 2 weken heb ik een coachcall met je zodat ik je kan ondersteunen. We bespreken wat goed gaat, wat aandacht nodig heeft en beantwoord ik alle vragen die je hebt. Je krijgt basis lijsten met producten, kruiden, tips/recepten voor ontbijt/lunch/dinner etc. Zodat je dit goed concreet gaat gebruiken. Er is geen goed of fout. We kijken naar de mogelijkheden en wat voor jou werkt, zodat je dit altijd kan blijven toepassen.

Dit traject duurt ongeveer 3 maanden. 

Back in Balance – Bloom

Wil je volledig tot bloei komen en all the way gaan, into the deep? In dit intensieve 6 maanden traject coach ik je van begin tot einde. Offline en online. Naast het persoonlijke voeding en leefstijl advies, ga je volledig voor jezelf kiezen en ontzettend veel leren. Alle ins & outs krijg je van me als ervaringsdeskundige én als expert. Die zoektocht hoef je niet alleen te doen. Ik ben er voor je. Na 6 maanden heb je een stabiele basis opgebouwd in voeding en een gezonde leefstijl. For Life! Dit gaat je ontzettend helpen bij het verminderen of zelfs laten verdwijnen van chronische klachten. Met als mooi doel dat je weer back in balance bent mét endometriose.

Dit is voor de vrouwen die er volledig voor willen gaan, die bereid zijn te investeren in zichzelf en willen bloeien. Van mij kun je verwachten dat ik oprecht voor je ben, van cut the crap en geen excuses, maar ook mild, lief, discreet en supportive. Ben je iemand die graag in de slachtofferrol modus gaat, de antwoorden overal zoekt behalve bij zichzelf. Die niet kijkt naar de mogelijkheden en alles vanuit een negatief perspectief bekijkt, en je favo zin ‘Ja, maar…’ is, dan ben ik niet op zoek naar jou.

Vanaf de dag dat ik mijn diagnose kreeg, wilde ik er vooral zelf iets aan doen. Natuurlijk was het ook allemaal shit, maar ik bekeek het met positiviteit en naar de kansen. Ik wilde (en nog steeds) mijn kwaliteit van leven verbeteren en mijn klachten verminderen op een natuurlijke wijze. Voor nu en voor later.

Herken jij jezelf ook hierin en in optimisme, gedrevenheid, heb jij die inner sparkle in je (of is het ergens ver weggestopt en wil je het weer vinden) en wil je dit niet alleen doen? Wil je je weer vrolijker voelen, de energie voelen stromen, je vrouwelijker voelen, weer van je lichaam en jezelf houden én de endo accepteren?
Neem contact met me op als je interesse hebt. Omdat het zo’n intensief traject is, wil ik eerst graag een vrijblijvend kennismaking gesprek (online) met je om te kijken of er een klik is. Als deze niet wederzijds is dan gaat het voor allebei niet werken. Is deze er wel dan beginnen we offline.

Het resultaat

 • Je hebt meer energie
 • Je bent minder of niet meer vermoeid
 • Je hebt minder of zelfs geen last meer van je (chronische) klachten
 • Je luistert naar je lichaam 
 • Je bent lief voor jezelf
 • Je bent fitter
 • Je bent vrolijker 
 • Je bent gelukkiger
 • Je bent in balans
1op1 coaching

Back in Balance – Boost

 • Vragenlijst
 • Intake gesprek ca 90 min.
 • EMB test
 • Analyse test
 • Uitwerken persoonlijk advies
 • Vervolg consult ca 45 min.
 • Persoonlijk advies op maat
 • Korte follow-up na 4 weken ca 30 min.
 • Vragen? Ik ben altijd bereikbaar per mail of app.

€ 333

Back in Balance – Basic (3 maanden traject)

 • Vragenlijst
 • Intake gesprek ca 90 minuten
 • EMB test
 • Analyse test
 • Uitwerken persoonlijk advies
 • Vervolg consult
 • Persoonlijk advies op maat
 • 4 coach calls (ca 30 min. per coach call)
 • Per mail: Basis lijsten met producten en kruiden
 • Per mail: Basis tips/recepten voor ontbijt, lunch en avondeten
 • Per mail: Aanvullende info
 • Vragen? Ik ben altijd bereikbaar per mail of app.
 • BONUS: online programma Live Your Endo Life! t.w.v. €99

€ 477 

Back in Balance – Bold (6 maanden traject)

Maand 1:

 • Vragenlijst
 • Intake gesprek ca 90 min. Offline, de overige consulten zijn online.
 • EMB test
 • Analyse test
 • Uitwerken persoonlijk advies 
 • Vervolg consult
 • Persoonlijk advies op maat

  Maand 2:
 • 2 coach calls ca 30 min.
 • Per mail:aanvullende info

  Maand 3

 • 2 coach calls ca 30 min.
 • Per mail: aanvullende info

  Maand 4
 • 1 coachcall ca 45 min.
 • Per mail: aanvullende info

  Maand 5
 • 1 coachcall ca 45 min.
 • Per mail: Aanvullende info

  Maand 6
 • Closing coachcall ca. 45 min. Offline.
 • Vragen? Ik ben altijd bereikbaar per mail of app.
 • BONUS: Online programma Live Your Endo Life! t.w.v. €99

€ 1111 

*Betalen in 3 termijnen is mogelijk.

Alle consulten zijn online. Het intake gesprek met de EMB test kan eventueel offline, maar de voorkeur is online. Heb je interesse of vragen, laat het me weten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!