about Naomi

Hoi, ik ben Naomi!

Wat leuk dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Op deze pagina vertel ik je graag wat over mezelf en de Endo Food Coach.

Een paar jaar geleden zag mijn leven er anders uit. Ik was vaak moe, had weinig energie en pijnklachten. Ik luisterde niet voldoende naar mijn lichaam en ging over mijn grenzen heen.

Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Endometriose vanwege de tweede kinderwens die uitbleef. Ik heb een ernstige vorm van Endometriose en het heeft een behoorlijke impact op je als je te horen krijgt dat het chronisch is. Na de diagnostische kijkoperatie en uitgebreid onderzoek, werd ik geopereerd vanwege de Endo en de tweede kinderwens. Drie maanden na mijn operatie zijn we begonnen met ivf. Ik heb hier een blog reeks over geschreven met video’s erbij waarin ik vertel over het hele ivf traject. 

Nadat ik gediagnosticeerd was met Endometriose ging er ook een knop om. De afgelopen paar jaar ben ik mij gaan richten op het veranderen van mijn levensstijl. Ik ben mij gaan verdiepen in deze ziekte, in voeding, mindset, persoonlijke ontwikkeling en weer het in contact komen met mijzelf. Daarnaast heb ik coachingstrajecten gevolgd en de studie orthomoleculair voedingsdeskundige afgerond.

About Naomi

Ik heb geleerd de Endometriose te accepteren en besloten om mij niet te laten leiden door deze chronische ziekte. Ondanks de tegenslagen heeft het mij sterker gemaakt. En door mijn optimisme en de positieve verandering van levenswijze, luister ik nu goed naar mijn lichaam, zijn mijn klachten bijna verdwenen en voel ik de energie weer stromen.

Omdat het mij zo enorm heeft geholpen wil ik dit graag delen met andere vrouwen. Zo is de Endo Food Coach ontstaan. Ik heb een online platform, een online training en Ebooks gemaakt om vrouwen met Endometriose te helpen. Ik vertel je daar graag meer over:

Endo Food Guide

Dit is een Ebook over voeding en Endometriose. Voeding speelt een grote rol bij Endometriose en de Endo Food Guide is een basis die je altijd kan blijven toepassen en ervoor zorgt dat je energie meer in balans is. De Endo Food Guide is informatief, praktisch en staat vol met lekkere recepten. Deze is onderdeel van het online programma Live Your Endo Life.

Live Your Endo Life 

Naast voeding is goed voor jezelf zorgen essentieel bij Endometriose. Live Your Endo Life is een online training van 6 weken die je in je eigen tempo kunt volgen. Je krijgt 6 modules over mindset & acceptatie, je overtuigingen in tijd, de Endo Food Guide, selfcare, fit zijn met endo en kiezen voor jezelf. 6 stappen die je levenswijze gaan veranderen in een bewuste, gezonde en positieve lifestyle. Met als doel, minder vermoeidheid, meer energie, meer grip en balans op je leven met Endometriose. Ga naar deze link om reviews te lezen én voor meer informatie.

Persoonlijke coaching
Binnenkort geef ik persoonlijke coaching in voeding en leefstijl. Dit kan online en offline. Omdat voeding en leefstijl advies echt maatwerk is bij endometriose, biedt ik ook een bloedtest aan waaruit veel informatie gehaald kan worden. Het voordeel van deze test is dat ik met de uitslag heel gericht advies kan geven. Eventuele tekorten van vitamines en mineralen komen naar voren, voedselintoleranties, darmverstoringen, hormonale disbalansen en meer. Zodat je doelbewust aan de slag kunt gaan. Hierdoor duurt vaak de ‘zoektocht’ korter en heb je minder consulten nodig.

Website

De website www.endofoodcoach.com is een positief en inspirerend online platform voor vrouwen met Endometriose. Je vind hier blogs met tips voor een gezonde en bewuste lifestyle met Endo, gastbloggers, Endo Stories en lekkere endo proof recepten. Daarnaast vind je informatie over Live Your Endo Life en de gratis Endo Starters Kit. 

Heb je een vraag, wil je graag iets delen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan kun je hier contact met me opnemen.

Liefs,
Naomi

PS:Heb je vermoedelijk Endometriose of heb je net de diagnose gekregen en is dit allemaal nieuw voor je? Download dan de gratis Endo Starters Kit. Deze staat vol met praktische vragen en tips.

PS2: Zijn wij al connected op Instagram? Lijkt me super leuk! Hier geef ik je dagelijks inspiratie via posts en insta stories.