about Naomi

Hoi, ik ben Naomi!

Wat leuk dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Op deze pagina vertel ik je graag wat over mezelf en de Endo Food Coach.

Voor 2017 zag mijn leven er anders uit. Ik was vaak moe, had weinig energie en pijnklachten. Ik luisterde niet voldoende naar mijn lichaam en ging over mijn grenzen heen. Na onderzoek vanwege de tweede kinderwens die uitbleef, kreeg ik de diagnose Endometriose. Ik heb een ernstige vorm van Endometriose en het heeft een behoorlijke impact op je als je te horen krijgt dat het chronisch is. Na de diagnostische kijkoperatie en uitgebreid onderzoek, werd ik geopereerd vanwege de Endo en de tweede kinderwens. Drie maanden na mijn operatie zijn we begonnen met ivf. Ik heb hier een blog reeks over geschreven met video’s erbij waarin ik vertel over het hele ivf traject. 

Nadat ik gediagnosticeerd was met Endometriose ging er ook een knop om. De afgelopen paar jaar ben ik mij gaan richten op het veranderen van mijn levensstijl. Ik ben mij gaan verdiepen in deze ziekte, in voeding, mindset, persoonlijke ontwikkeling en weer het in contact komen met mijzelf. Daarnaast heb ik coachingstrajecten gevolgd, de studie orthomoleculair voedingsdeskundige afgerond en doe ik elk jaar aan bijscholing

Ik heb geleerd de Endometriose te accepteren en besloten om mij niet te laten leiden door deze chronische ziekte. Ondanks de tegenslagen heeft het mij sterker gemaakt. En door mijn optimisme en de positieve verandering van levenswijze, luister ik nu goed naar mijn lichaam, zijn mijn klachten bijna verdwenen en voel ik de energie weer stromen.

Omdat het mij zo enorm heeft geholpen wil ik dit graag delen met andere vrouwen. Zo is de Endo Food Coach ontstaan. Ik heb een online platform, een online training en ik geef 1 op 1 coaching om vrouwen met Endometriose te helpen. Ik vertel je daar graag meer over:

About Naomi

1 op 1 coaching

Alles draait om balans. In je voeding, je leefstijl en je hormonen. Als 1 hiervan uit balans is, voelt dat niet lekker. Met een chronische ziekte zoals endometriose is er vaak een totale disbalans. Je hebt weinig energie, Je bent vaak vermoeid, last van je buik, darmen, rugklachten, prikkelbaar, je voelt je misschien wel onbegrepen en je bent aan het struggelen met de endometriose. Misschien is het merendeel wel hiervan herkenbaar voor je. Ik heb dit zelf ook ervaren en ik weet hóe je deze klachten kunt verminderen door te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. 
Als orthomoleculair voeding en leefstijl coach help ik je hier graag bij. Met 1 op 1 coaching gaan we gericht aan de slag o.a. met de EMB test en kijk ik ook naar jou als persoon en naar het geheel. Ik laat je zien dat je met een gezonde leefstijl weer lekker in je vel gaat zitten, de balans terug krijgt en je leven niet laat leiden door de Endometriose.

Live Your Endo Life 

Live Your Endo Life is een online training van 6 weken die je in je eigen tempo zelfstandig kunt volgen. Je krijgt 6 modules over mindset & acceptatie, je overtuigingen in tijd, voeding, selfcare, fit zijn met endo en kiezen voor jezelf. 6 stappen die je levenswijze gaan veranderen in een bewuste, gezonde en positieve lifestyle. Met als doel, minder vermoeidheid, meer energie, meer grip en balans op je leven met Endometriose. Ga naar deze link om reviews te lezen én voor meer informatie.

Gratis

Heb je vermoedelijk Endometriose of heb je net de diagnose gekregen en is dit allemaal nieuw voor je? Download dan de gratis Endo Starters Kit. Deze staat vol met praktische vragen en tips.

Ben jij benieuwd hoe jij je gaat voelen als je 7 dagen geen suiker hebt gegeten? Met de 7 dagen zonder suiker challenge laat ik je zien hoe je met eenvoudige stappen lekkerder gaat voelen als je suiker laat staan. Ik vertel je uitgebreid wat suikers zijn en waarom je beter suikers kunt vermijden als je endometriose hebt. Een overmaat aan suikers veroorzaakt o.a. een disbalans in je hormoonhuishouding en het is ontstekingsbevorderend. Na 7 dagen weet jij in welke voedingsmiddelen allemaal suiker zit, wat voor een effect het heeft op je lichaam en je klachten

Website

De website www.endofoodcoach.com is een positief en inspirerend online platform voor vrouwen met Endometriose. Je vind hier blogs met tips voor een gezonde en bewuste leefstijl met Endo, gastbloggers, Endo Stories en lekkere endo proof recepten. Daarnaast vind je informatie over 1 op 1 coachingLive Your Endo Life , de gratis Endo Starters Kit
en de gratis 7 dagen zonder suiker challenge.

Heb je een vraag of interesse? Dan kun je hier contact met me opnemen.

Liefs,
Naomi

PS: Zijn wij al connected op Instagram? Lijkt me super leuk! Hier geef ik je dagelijks inspiratie op mijn insta stories.