blog deel 5 positiviteit

Deel 5: Positiviteit

Positiviteit

Het hele proces, diagnose Endo, het omgaan met een chronische ziekte, het ivf traject, heb ik altijd met positiviteit benaderd. Hoe lastig dit soms ook was. 

Natuurlijk heb je verdriet, stemmingswisselingen en zie je het af en toe even niet zitten. Het is ook goed om daar aan toe te geven. Maar het is niet goed voor je om daar in te blijven hangen. Pak het daarna het weer op. Bekijk en benader het met positiviteit. Een positieve blik.

Negatieve energie kost energie. 

Er is nog iets wat te maken heeft met positiviteit. En dat was de beslissing om mijn levenswijze te veranderen. Vanaf mijn diagnose ben ik de boeken in gedoken, heb informatie opgezogen als een spons, coachings trajecten gevolgd, mijn voedingspatroon aangepast, bewuster gaan leven en gaan werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Het was een zoektocht. Wat werkt wel en wat werkt niet. 

Dit alles heeft een enorm positief effect gehad op mijn Endo klachten. De balans is terug, de vermoeidheid is nagenoeg verdwenen, ik heb weer energie en grip op mijn leven met Endometriose. Dit doordat ik 6 essentiële basisstappen ben gaan toepassen. En omdat dit werkt, wilde ik hier heel graag meer mee. Dit wilde ik ook gewoon graag delen met andere vrouwen die Endo hebben. 

Zo is, dit jaar, de Endo Food Coach ontstaan en heb ik het online programma Live your Endo Life gemaakt. Deze 8 wekelijkse online training bestaat uit 6 modules, 6 essentiële basisstappen die altijd toepasbaar zijn en blijven.

In Deel 5 vertel ik je over waarom positiviteit zo belangrijk is en het bij de Endo Food Coach hoort. Daarnaast heb ik het over Live your Endo Life, de Endo Starters Kit en endofoodcoach.com

Het wachtwoord is: Deel 5

Dankjewel

Dankjewel dat je de afgelopen week de tijd hebt genomen om mijn blogs te lezen en mijn video’s te bekijken. Vruchtbaarheidsproblemen, ivf, endometriose, dit zijn niet voor iedereen makkelijke onderwerpen om over te praten. Mijn doel voor deze week was vooral om het onder de aandacht te brengen en vrouwen hiermee te helpen. Daarnaast heb je mij ook beter leren kennen en weet je nu de gedachtengang achter de Endo Food Coach en waar ik voor sta. 

Heb je vragen of wil je iets kwijt hierover? Dan mag je mij altijd mailen of een PB/DM sturen via social media.

Liefs, Naomi

Add A Comment