Kerst recepten & tips voor endometriose

Kerst recepten & tips voor Endometriose.

Cadeau!!! Ik heb een Ebook voor je gemaakt met kerst recepten & tips. Zodat jij de kerst ontspannen doorbrengt en ervan kunt genieten met Endometriose!

Geven.
Geven vind ik het hele jaar door belangrijk, maar in December staat het extra in de aandacht.

De feestdagen zijn dagen van samenzijn en genieten. Misschien vind je het ‘genieten’ een dingetje rond de kerst vanwege de Endometriose. Heb je veel klachten vanwege de endo, reageer je op bepaalde voedingsmiddelen of hou je je strict aan je voedingspatroon omdat je weet dat je dan zo min mogelijk klachten hebt? Kijk je daarom een beetje tegen de kerst en het eten op en geeft het je van te voren al stress?

Niet doen. Want stress is funest voor je endometriose klachten dus dat is het allerlaatste wat je wilt. Om die stress weg te nemen, heb ik het Ebook Endoproof December Feest voor je gemaakt. Met makkelijke endoproof kerst recepten, quotes & tips zodat jij de feestdagen ontspannen doorbrengt en ervan kunt genieten! ⁠Ik hou van makkelijk én super lekker dus het zijn recepten waar je niet uren voor in de keuken hoeft te staan. Daarnaast kun je ze heel goed ook na de kerst eten 😉

Daarom krijg je bij aankoop van de Endo Food Guide en/of het online programma Live Your Endo Life het Ebook t.w.v. €12,95 CADEAU! 

Het Ebook is ook los te verkrijgen, klik dan hier. 

Het goede doel.

 

Met je aankoop steun je gelijk het goede doel. Een deel van de opbrengst van December gaat naar de stichting Because We Carry. 

Al jaren komen er vluchtelingen met een rubberbootje aan op Lesbos. De situatie daar is schrijnend. De kampen zijn overvol en 45% van de vluchtelingen zijn kinderen. Een vriendin van mij is daar eind September geweest voor vrijwilligers werk om te helpen. De kinderen hebben daar niets. Ze hebben alles achter moeten laten en zijn gevlucht voor oorlog, bedreiging en/of conflicten, vele van hen zijn getraumatiseerd. Deze mensen hebben het recht om zich (weer) veilig te mogen voelen. Als je de verhalen rechtstreeks van een vriendin te horen krijgt, besef je écht in wat voor een barre omstandigheden deze gezinnen moeten leven. 

De stichting Because We Carry helpt deze vluchtelingen door veiligheid te bieden, kleding en dekens voor de winter die er nu aan komt, eten, maar ook een glimlach.

Dit is iets voor jezelf en je helpt daarmee een ander. Bij aankoop van de Endo Food Guide en/of het online programma Live Your Endo Life krijg je het Ebook t.w.v. €12,95 CADEAU! 

Het Ebook is hier los te verkrijgen. 

kerst recepten endometriose

Add A Comment