Gratis Ebook over endometriose!

Je hebt nog niet zo lang de diagnose Endometriose gekregen en er komt ontzettend veel op je af. Waarschijnlijk had je nog nooit van deze chronische ziekte gehoord. Misschien ben je gelijk in google gedoken of laat je het allemaal op je afkomen. Of ben je nog bezig om het een plekje te geven.

Het heeft een behoorlijke impact op jou en je leven als je de diagnose Endometriose krijgt. Hóe ga je hiermee om?

Het is allemaal nieuw voor je en je hebt veel vragen: 

  • Wat is Endometriose precies?
  • Hoe ga je om met een chronische ziekte in je dagelijkse leven?
  • Wat kun je verwachten in het ziekenhuis?
  • Wat als je wordt geopereerd?
  • Speelt voeding een belangrijke rol bij Endometriose?
  • Heeft een gezonde leefstijl invloed op de Endo?
  • Hoe ga ik om met al mijn emoties?
  • Hoe luister ik goed naar mijn lichaam?

Zelf kreeg ik in 2016 de diagnose ernstige Endometriose. Op dat moment had ik veel vragen en achteraf had ik graag praktische tips gehad over echt van alles wat maar te maken had met Endo, afspraken in het ziekenhuis, echo’s, operaties, medicatie, vruchtbaarheidsproblemen, ivf, voeding en leefstijl.

Inmiddels ben ik een paar jaar verder vol met ervaringen en opgedane kennis. Omdat ik weet hoe fijn het kan zijn als je handvaten krijgt aangereikt in een onzekere periode, heb ik het gratis Ebook Endo Starters Kit voor je gemaakt. 

Je krijgt antwoord en tips op deze vragen.
Het is een handige tool met korte en bondige informatie. 
Het zijn richtlijnen zodat je meer grip krijgt op je leven met Endometriose. 
Er komt al genoeg op je af en dan is het fijn om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. 

De Endo Starters Kit geeft jouw net de informatie en tips die je nodig hebt. 

 

Liefs, Naomi

bloemen