Je hebt vermoedelijk Endometriose of nog niet zo lang geleden de diagnose Endometriose gekregen. En waarschijnlijk had je nog nooit van deze chronische ziekte gehoord. Het is allemaal nieuw voor je en je hebt veel vragen. 

 Wat is Endometriose precies? Het is een chronische ziekte en hoe ga je daarmee om in je dagelijkse leven? Je Emoties? Wat kan ik verwachten in het ziekenhuis? Wat als ik word geopereerd? Speelt voeding een belangrijke rol bij Endometriose? Heeft een gezonde leefstijl invloed op de Endo? Luister ik goed naar mijn lichaam?

Ik wil je daar graag bij helpen met de Endo Starters Kit.
Je krijgt antwoord op deze vragen en tips hierover. Een handige tool met korte en bondige informatie. Het zijn richtlijnen zodat je meer grip krijgt op je leven met Endometriose. Er komt al genoeg op je af en dan is het fijn om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. 

De Endo Starters Kit is gratis en geeft jouw net de informatie en tips die je nodig hebt. 

 

Liefs, Naomi

PS: Op mijn blog deel ik regelmatig tips over Endometriose, voeding, recepten en lifestyle.

schrijven