Healing Endo

Op een natuurlijke en holistische wijze je endometriose klachten verminderen. 

Is dit herkenbaar voor je?

 • Je hebt weinig energie
 • Je bent vermoeid
 • Je hebt vaak buikpijn, een opgeblazen buik
 • Je hebt pijnlijke en/of hevige menstruaties
 • Je hebt last van je darmen
 • Je hebt rugklachten
 • Je bent prikkelbaar en/of stemmingswisselingen 
 • Je voelt je door je klachten soms best onbegrepen
 • Je bent aan het struggelen met de endometriose

Ik weet hoe het voelt om een endobelly te hebben, hoe het is om krom te liggen van de pijn tijdens je menstruatie, je zo hevig vloeit en de deur niet uit kan, gek wordt van die rugpijn en uitstraling naar je benen, darmproblemen, de ongemakkelijkheid, je niet begrepen voelen, het je privé, werk en sociale leven beïnvloed. 

Maar ik weet ook hoe het voelt en hoe het is om dit alles om te buigen. Positief te zijn en te kijken naar de mogelijkheden. Je hoeft je leven niet te laden lijden door de endometriose. Je hebt hier zelf óók invloed op. Je kunt je klachten op een natuurlijke wijze verminderen en de endo daarmee ondersteunen. Ja, echt! En vooral, je hoeft het niet alleen te doen. Ik neem je mee.


Naomi kan goed uitleggen wat endometriose met je doet en wat je zelf kunt doen aan je voeding om je beter te voelen. Als het nodig is, gaat ze dieper op een onderwerp in.
Ze geeft je echt het gevoel dat je er mag zijn.


Jeske

Het heeft mij doen inzien dat ik niet de enige ben en dat ik er zelf veel aan kan doen om ‘gezonder’ te worden.

Lianne

Healing Endo traject

In drie maanden tijd ga ik je helpen om je klachten op een natuurlijke en holistische wijze te verminderen. In het healing endo traject ga je volledig voor jezelf kiezen want dat is de allereerste stap als je endo hebt. Samen met jou ga ik uitgebreid kijken naar je voedingspatroon, je klachten en je levensstijl. Daarbij maak ik ook gebruik van de EMB test. Op deze manier zie ik gelijk waar er eventuele tekorten en disbalansen zijn en kan ik jou heel gericht advies geven. 

Je krijgt een uitgebreid persoonlijk advies op maat én alle ins & outs van mij als expert en ervaringsdeskundige. Jij hoeft niet meer te zoeken dat heb ik al gedaan voor je. 
Het is geen Quick fix. We kijken naar de mogelijkheden en wat voor jou werkt, zodat je dit altijd kan blijven toepassen. Je gaat:

 • Je voeding aanpassen
 • Het positieve verschil merken in je gezondheid
 • Leren luisteren naar je lichaam 
 • De verbinding helen
 • Stress reduceren 
 • Leren wat voor een invloed hormoonverstorende stoffen hebben
 • Zelfzorg toepassen
 • Jezelf op nummer 1 zetten. 

Je gaat concreet en doelgericht aan de slag met jouw persoonlijk advies en we hebben samen een 2 wekelijkse coach call zodat ik je kan ondersteunen. Hierin bespreken we wat goed gaat, waar er nog knelpunten zijn, wat aandacht nodig heeft etc. en beantwoord ik alle vragen die je hebt. Ik ben er voor je!

Het resultaat

 • Je bent weer vol energie
 • Zeg maar dag tegen de vermoeidheid
 • Je weet welke voedingsmiddelen jou energie geven en welke niet
 • Je hebt minder of zelfs geen last meer van je (chronische) klachten
 • Je luistert naar je lichaam 
 • Je bent lief voor jezelf
 • Je bent fitter
 • Je leeft bewust
 • Je bent vrolijker 
 • Je bent gelukkiger
 • Je bent gezond
 • Je bent in balans
1 op 1 coaching

Wat heb ik jou te bieden?

In 2016 kreeg ik de diagnose endometriose en zag mijn leven er compleet anders uit dan nu. Ik had veel pijn en kreeg al jaren te horen dat mijn pijnlijke, hevige menstruaties en onverklaarbare klachten erbij hoorden. Hierdoor was ik ook best hard voor mezelf geworden en vrij gesloten. Echt praten erover deed ik niet. Het beïnvloede volledig mijn leven.
Dat een tweede kinderwens niet vanzelfsprekend is, heb ik zelf ondervonden en zo viel ik vanuit het niets in de medische malle molen, een grote operatie, om vervolgens door te gaan met een IVF traject. 

In dat proces ging een knop om en had ik vooral de vraag; ‘Wat kan ik er zélf aan doen?’ 
Ik heb de laatste jaren geïnvesteerd in mijn gezondheid én mezelf. Je hebt immers maar één lichaam en daar wil ik zuinig op zijn. Ook als je het gevoel hebt dat je lichaam je in de steek heeft gelaten. Ik ontdekte de helende kracht van voeding, body, mind and soul. Alles staat in verbinding met elkaar. 

Het heeft mijn leven positief veranderd in alle opzichten en ik leef nu vrijwel klachtenvrij. Dit gun ik jou ook en als orthomoleculair voeding en leefstijl coach, help ik jouw hier graag bij.

1op1 coaching

Healing Endo Traject

 • Vragenlijst
 • Intake gesprek 90 minuten
 • EMB test (optioneel)
 • Analyse test
 • Uitwerken persoonlijk advies 
 • Vervolg consult 90 minuten
 • Persoonlijk advies op maat
 • Suppletie advies (om tekorten aan te vullen en te herstellen)
 • 4 coach calls á 30 minuten
 • Alle INS & OUTS van mij als expert en ervaringsdeskundige; lijstjes, tools, tips en tricks etc.
 • Het reduceren van stress
 • Zelfzorg 
 • Hormoonverstorende stoffen
 • Vragen? Ik ben altijd bereikbaar per mail of app.


  Het is een 1 op 1 traject waarin je concreet aan de slag gaat, waarin ik jou begeleid. Het is vrij intensief. Wil je graag je klachten op een natuurlijke wijze verminderen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het traject is voornamelijk online. Het intake gesprek met de EMB test kan eventueel ook offline. Het traject is ook mogelijk zonder EMB test. Vraag me dan even naar de mogelijkheden. Heb je interesse in een los consult of vragen, laat het me weten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!